Ett parti klädpoker?

Att spela klädpoker är en populär variant av att spela poker. Spelet klädpoker fungerar med alla sorters poker, både traditionell poker och varianter som Texas Hold’em.

Klädespoker innebär, vilket hörs på namnet, att man spelar om kläder. Inte så att man vinner kläder av varandra, utan spelet går ut på att förloraren får avlägsna sina klädesplagg. Spelomgången slutar när en av deltagarna fått ta av sig alla sina kläder, eller så många klädesplagg som är överenskomna. Ibland slutar man vid underkläderna så att deltagarna får behålla dessa. Vissa varianter av regler låter kvinnorna ha ett extra plagg så att spelet för en kvinna slutar med underdelen av underkläderna på medan män får ta av sig helt nakna.

Det finns också flera olika varianter av vilka som ska ta av sig kläderna i klädpoker. Vanligast är att förloraren får ta av sig ett plagg. Det kan också vara så att alla utom vinnaren får ta av sig ett klädesplagg. En tredje variant av regler i klädpoker är att vinnaren av spelpartiet bestämmer vem som ska klä av sig.

Av naturliga skäl har klädespoker ett inslag av sexuella undertoner, vilket blir resultatet när vuxna tar av sig kläderna. Det behöver såklart inte leda till något mer utan oftast är det bara det lite retsamma flirtiga som utgör den extra spänningen i klädpoker. Populärast är spelet i åldrarna från 18 år upp till 30-års åldern. Sedan är det kanske inte lika vanligt att man relativt obekymrat tar av sig kläderna under en spelkväll.

Klädpoker online

klädpokerI och med onlinespelandets entré i spelvärlden kan nu spelare i alla åldrar spela klädpoker. Antingen via en webbkamera vilket blir mer som vanlig klädespoker med pinsamhetsfaktorn, eller genom snyggt utformade avatarer med kroppar som tål att visas upp och som tillåter den riktiga spelaren att vara anonym. Det enda som känns lite obekvämt då är förlusten i spelet.

admin

View more posts from this author